Sevdamız Ardahan Derneği'nden İftar Bereketi

Sevdamız Ardahan Derneği, her yıl düzenlediği iftar çadırıyla yine insanların yüreklerine dokunuyor!

17 Mart 2024 - 01:40
Güncelleme: 17 Mart 2024 - 01:46

Sevdamız Ardahan Derneği, her yıl düzenlediği iftar çadırıyla yine insanların yüreklerine dokunuyor! Dernek Başkanı Levent Pehlivan liderliğinde gerçekleştirilen bu hayırlı işe, toplumun her kesiminden gelen desteklerle güç katılıyor.

Hayırseverlerin büyük katkılarıyla sağlanan bağışlar ve yardımlar, iftar sofralarında yüzlerce kişiye ulaşarak onların ihtiyaçlarını karşılıyor. Sevdamız Ardahan Derneği'nin özverili çalışmaları, Ramazan ayında yardıma muhtaç insanlara umut ve destek oluyor. Bu güzel ve anlamlı hareket, toplumumuzun birlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıtıyor.

Dernek Başkanı Levent Pehlivan yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“Sevgili Hemşerilerim, Ramazan-ı şerifleriniz hayırlara vesile olsun inşallah. Sevdamız Ardahan Derneği Başkanı olarak her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar çadırımız bu yılda hizmet vermeye devam etmektedir. Buraya ihtiyacı olan vatandaşlarımız geliyorlar. Buradan bizlere destek olarak bu hayırlı işe vesile olan ve yüzlerce kişiye ulaşmasını sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza şahsım adına teşekkür ediyorum. Buradan bütün Ardahanlı hemşerilerimizi de iftar çadırımıza davet ediyorum.” dedi.

 

Baran Yılmaz / Anadolu Haber