Karagöz; Hep Birlikte Şehrimizin Takımına Destek olalım

14 Aralık 2021 - 16:45
 
@ArdahanAnadoluHaber @SerhatArdahanspor

Yapılan Kongre ile Serhat Ardahanspor’un Başkanı olan iş insanı Aykut Karagöz, yerel, ulusal basın mensupları , Amatör Kulüp Başkanları, İl Spor Müdürü Bülent Akar'a, AASKF Başkanı Özgür Küçük ve Futbol İl Temsilcisi Önder Seyrek yemekte bir araya geldi.


@ArdahanAnadoluHaber @SerhatArdahanspor Yapılan Kongre ile Serhat Ardahanspor’un Başkanı olan iş insanı Aykut Karagöz, yerel, ulusal basın mensupları , Amatör Kulüp Başkanları, İl Spor Müdürü Bülent Akar'a, AASKF Başkanı Özgür Küçük ve Futbol İl Temsilcisi Önder Seyrek yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından konuşma yapan Karagöz şunları söyledi; Biz Serhat Ardahanspor kulüp başkanı ve Yönetimi olarak Tüm Ardahanlı ileri gelen iş insanı bürokrat siyasiler ve ileri gelenlerle görüşüp tanışıp takımımıza destek isteyeceğiz Önceden neler olmuş ben bilmem ilgilenmemde benim niyetim hep birlikte Serhat Ardahanspor’un başarısı İçin elimizden geleni yapmaktır. Herhangi siyasi ve ticari bir amaçla bu işe girmedim ad ün Şan nam yapma peşinde de değilim çok şükür bana yeteri kadar hepsi var.

Bildiğiniz gibi takım lige giremiyordu 2 yıl ceza yiyecekti dolayısıyla yok olacaktı bu bir Ardahan sevdalısı olarak onuruma dokundu biz ölmüşmüyüzki ilimin takımı bu hale düşsün diyerek tek başıma bu yola çıktım ve yönetimdeki arkadaşlarla bu yolda tanıştık hepsi Ardahan’lı Ardahan sevdalısı Ardadan için bir şeyler yapmak isteyen iyi niyetli insanlar amacımız ilimizin takımına gençlerine sahip çıkmak ilimizin spor alanında başarılı olması iyi bir şeyler olması İçin çabalamak vesile olmak bu yolda kimsenin ne siyasi nede başka türlü hesaplaşmalarına dahil olmak istemiyorum kimseden taraf değilim sadece amacımız Ardahanımızın biryerlere gelmesine katkı sağlamak bunuda gönülleri yıkarak değil gönülleri kazanarak yapmak niyetindeyim. dedi.

Ayrıca, Serhat Ardahanspor tüm Ardahanlarındır hiçbir siyasi ve ideolojik bir düşünce barındırmıyoruz sadece spor anlamında ilimizin hak ettiği yerlere gelmesini sağlamak için bu yola çıktık. Ayrıca Basın ve Amatör Külüplerimizle birbirimize destek olmalıyız. Biz Amatör lig maçlarını takip edelim onlarda bizim maçlarımızda bulunsunlar. Basının gücünü biliyoruz ve basınında bu süreçte desteklerini bekliyoruz. Kimseyle bir yarış içinde değiliz ve öyle bir şeyede müsaade etmeyeceğiz çünkü hepimiz Ardahan için birşeyler yapmaya çalışan insanlarız. Bu süreçte karşı karşıya değil yanyana olmalıyız.dedi. Açıklamadan sonra Başkan Karagöz ve ekibi Misafirlere özel yapılan forma ve atkı hediye ettiler.