Arıspor Başkanı Dicle Yılmaz; Lig öncesi Kulüplere ve Gençlere Mesaj

23 Aralık 2021 - 16:15
Ardahan Arı spor Başkanı Yılmaz altyapı liglerinin başlamasına kısa bir süre kala açıklamalarda bulundu.

Yılmaz; 2021/2022 yeni sezon altyapı liglerine merhaba diyeceğiz. Yeni sezonda dostluk ve Fair Play'in ön planda tutulduğu, centilmence bir sezon temenni ediyorum. Gençler yaşadığımız Ülkede ve Dünyada herşey çok çabuk değişmekte, bu değişimde rol alan en önemli etkenlerin başında siz değerli gençler yer alıyorsunuz.

Biz ise bu değişime katkı sunmak için sizlere öncülük yaparak, Ülkesini seven ahlaklı bireyler sağlamaktır. Arıspor Kulübü olarak Futbol okulu ve altyapı oluşturma amacımız bu değişime ayak uydurmanın yanı sıra siz gençlere olan güvenin ve size verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Bu değişime ayak uydurmak elbette kolay olmayacaktır. Öncelikle sabırlı olmak ve uzun vadeli düşünmek gerekir. Yeni bir hikaye oluşturmak istiyorsanız bu biraz zaman alıyor.

Emeklerin karşılığını ilerleyen yıllarda hep birlikte göreceğiz. Sevgili Futbol severler her yıl olduğu gibi bu yılda Arı spor olarak gençler liginde yeni heyecanlara, yeni beklentilere ve yeni hedeflere imza atacağımıza olan inancım tamdır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz kulübümüze olduğu gibi Ardahan Futboluna'da katkıları olacaktır.

Bizimle birlikte altyapı liglerinde mücadele edecek olan külüplerede başarılar dilerken yapılacak müsabakaların Dostça, kardeşçe ve Sporun ruhuna uyacak Fair Play içinde geçmesini temenni ediyorum. dedi.